Ejendomsvedligeholdelse

Leder i efter nogen der kan varetage jeres ejendom? vi kan klare opgaven for jer. Her hos Det VVS’eren ApS har vi mange års erfaring med ejendomsvedligeholdelse. Hvad end du er privat kunde eller erhverv, kan vi varetage jeres behov. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Det VVS'eren tilbyder fuld ejendomsvedligeholdelse i hele København og Nordsjælland

Vi udfører ejendomsvedligeholdelse til en bred vifte af både erhvervskunder og private kunder, hvor vi udfører alt fra små til store og krævende opgaver. Så hvad end du er en virksomhed, institution eller en privat kunde, så står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring, og du kan derfor være helt tryg ved at overlade din opgave til os.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, så er du mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og vi vil derefter ringe dig op.

Skriv besked ↓

Hvilke opgaver kan vi hjælpe dig med?

Vi udfører alt indenfor vedligeholdelse af ejendomme. Både de små serviceopgaver samt store og tidskrævende opgaver. Nogle af de opgaver vi udfører til en masse glade og tilfredse kunder til dagligt er:
Har du brug for ejendomsvedligeholdelse? Vi har altid fokus på tæt kundekontakt samt kvalitetsarbejde. På den måde skal du aldrig bekymre dig om resultatet bliver som forventet. 

Så kontakt os allerede i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din ejendom.
Klima-bevis - VVS

Klimaet og din ejendomsværdi

Ønsker du et klimavenligt VVS-firma, kan du trygt stole på os, da vi netop har et klimabevis, der sikrer dig at opgaven bliver udført med fokus på mindst mulig belastning af vores klima, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Det giver mening at tænke i mere klimavenlige baner, både for os, men også mht. din ejendom. Da der er kommet mere fokus på klimaet de seneste år, er det en god ide at vælge klimabevidste løsninger.

Ejendommens værdi afhænger ofte af, hvordan ejendommen drives og vedligeholdes. Det kunne fx være at ejendommen ønsker større forbedringer som at etablere altaner, isolere eller få lavet en plan for hvordan energiforbruget kan reduceres. Det kan også være opgaver som Snerydning, Graffitirensning, eller vinduespudsning. Derfor er det også vigtig at benytte sig af et VVS-firma, som har fuldstændigt styr på hvordan man får de bedste resultater.

Det koster intet at forhøre sig. Så kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for lige netop for dig