Entreprise firma

Hos Det VVS’eren ApS er vi også et entreprise firma som kan varetage din entreprise opgave. Vi har erfaringen og ekspertisen til at kunne klare det hele. Kontakt os allerede i dag, så sammensætter vi en løsning tilpasset til dig og dit byggeprojekt

Entreprise firma

Vi er entreprise firma, hvilket betyder at vi kan klare hele processen. Vi kan hjælpe dig med dit VVS og blikkenslager-projekt.  Vi sørger for følgende:

Vi udfører alt indenfor VVS og blikkenslager-arbejde . Vi sørger for, at når du vælger os som entreprenør, så forbliver der en tæt kontakt. Det er vigtigt for os, at opgaven bliver udført efter dine ønsker og behov, men også uden at gå på kompromis med kvaliteten af materialer og de udførte arbejde.

Har du brug for hjælp til en entreprise opgave, så tøv endelig ikke med at kontakte os og modtag et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kvalitetsbevidste

Hos Det VVS’eren er det en æressag at levere et godt stykke arbejde, derfor går vi meget op i kvaliteten.

God kommunikation med vores kunder er med til at sikre en god kvalitet og at du som kunde, får det du ønsker. Derfor er vi meget grundige i at forstå dine behov og ønsker. På denne måde sikrer vi at når vi går i gang, så ved vi præcis hvad, hvordan og hvornår opgaverne skal udføres.

Vi elsker at se smilet på vores kunder, når projektet er færdiggjort.

 

Kan man være klimavenlig, uden at gå på kompromis med kvaliteten?

Ja! Flere private og erhvervsdrivende som ønsker entreprise opgaver, går op i klimaet når der skal udføres et håndværk. Hos Det VVS’eren har vi fået et klimabevis, som sikrer dig orden, oprydning og 100% klimavenlighed, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Dette er vores medarbejdere glade for, men også mange af vores kunder er blevet glade for det. Har man glade kunder og medarbejdere, vil man oftest også se et godt resultat.

Skriv besked ↓

Vi udfører både store og små entrepriser

Vi er effektive, professionelle og vi har det tekniske overblik til at kunne udføre alt indenfor VVS og blik. Derfor kan vi varetage både store og små entrepriser. Vi er grundige og vi overholder altid alle aftaler til tiden. Derudover tilbyder vi konkurrencedygtige priser.
 
Vil du gerne høre mere om hvordan vi kan løse din opgave, så kontakt os allerede i dag og modtag et uforpligtende tilbud.