Sanitet

Vi her hos Det VVS’eren ApS har mange års erfaring indenfor sanitet og kan derfor med sikkerhed også klare din behov. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning på dit badeværelse.

Få sanitet efter dine behov

Når du skal vælge sanitet til badeværelset kan der være rigtig mange muligheder, og det kan måske være svært at vurdere, hvad der er den mest optimale løsning for dig.

Vi har mange års erfaring, og vi tør derfor godt at kalde os selv for eksperter indenfor sanitet. Vi kan derfor være behjælpelige i forhold til både rådgivning og vejledning. Vi kan hjælpe dig med inspiration, rådgivning og installation af sanitet til dit kommende projekt.

For os er kundetilfredshed det vigtigste, og derfor kommer dine ønsker og behov i første række. Derudover går vi ikke på kompromis med kvaliteten af materialer eller kvaliteten af det udførte arbejde. Du kan med andre ord trygt overlade din næste sanitetsopgave til os. 

Hvis du gerne vil høre hvordan vi kan løse netop din opgave, så kontakt os gerne i dag og modtag derefter et gratis og uforpligtende tilbud.

Skriv besked ↓

Kvalitet er i højsædet

Vi bruger kun materialer af bedste kvalitet, og du kan derfor være sikker på at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten i udførelsen af vores arbejde. Vores målsætning er altid at vores kunder er glade og tilfredse, når vi afslutter opgaven. Derfor holder vi også en tæt kontakt med dig som kunde, så vi er sikre på, at dine behov og ønsker bliver opfyldt

Vi hjælper med blandt andet:

Har du brug for vores hjælp til en opgave, som ikke er listet ovenover, så tøv ikke med at kontakte os. Med vores flere års erfaring i branchen, så har vi med garanti løst en opgave lignende. 
Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Klimabevidst Sanitet

Vi har valgt at tage et kursus der giver os et klimabevis, da vi som firma gerne vil vise at vi gerne vil bygge de flotteste og bedste projekter for dig. Samtidig med at vi gør vores bedste for at spare på klimaet.

Det betyder dog ikke at vi går ned på kvalitet, tværtimod så går vi meget op i at finde de mest holdbare materialer, der samtidig har den bedste holdbarhed.

Har du brug for vores hjælp til en opgave, som ikke er listet ovenover, så tøv ikke med at kontakte os. Med vores flere års erfaring i branchen, så kan vi med garanti løse din opgave også. 

Kontakt os i dag på tlf. 31 53 26 85 og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Toilettet

Vi kan installere alt fra standard toiletter, til flotte luksuriøse toiletter, hvor både funktioner og udseendet er sat i top prioritet. Ønsker du derimod kun fokus på funktionalitet og ikke så meget luksus, så har vi et også hav af løsninger til dig. 

Vores råd er at du kender dit budget på forhånd, og hvilke funktioner der som minimum skal være, fx om toiletbrættet skal have softclose eller hvis du har brug for en kontaktløs træk-og slip-knap eller andet.

Valg af farver på badeværelset

Håndvasken, toilettet og gulvet er noget som skal holde i mange år. Derfor er det en fordel at vælge farver og materialer som kan holde i mange år frem. 

Hvis du går op i æstetik, kan det varmt anbefales at vælge farver de steder som kan udskiftes. Fx badeforhænget, toiletbrættet eller skabslåge, da disse nemt kan udskiftes.

Vi giver gerne gode råd og tilbud på luksus badekar, luksus brusekabine eller installeret teknologi så du kan styre lysstemning eller temperatur på vandet. Står du med et lille badeværelse, kommer vi gerne med forslag til hvordan du kan få en luksusudgave af dit badeværelse. Ønsker du et traditionelt eller mere simpelt badeværelse, hjælper vi også meget gerne. 

Kontakt os i dag på 31 53 26 85, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.