Tag og facade - det handler om en effektiv og professionel løsning

Vi har mange års professionel erfaring i arbejdet med tag og facader. Således har vi også hundredevis af tilfredse og glade kunder bag os.

Da arbejde med tag og facader ofte er et større stykke arbejde – både for os og for vores kunder – gør vi meget ud af kommunikation og troværdig tæt kontakt hele vejen igennem projektet.

Det er vigtigt for os at kunderne er forventningsafstemt angående arbejdet, så der ikke kommer nogen overraskelser. På den måde kan vi som virksomhed meget bedre stå inde for vores priser og vores planlægning af arbejdet.

Vi kommer gerne og hjælper med:
  • Nyt tag - i skifer, tegl, zink og kobberarbejde
  • Nye facader
  • Renovering af tag og facader
  • Nye Kviste
  • Nye tagrender
  • Isolering, rens og puds

Skriv besked ↓

Et ærligt stykke arbejde

Det er ikke altid sikkert at dit tag eller facade skal totalrenoveres i første omgang. Specielt facaders holdbarheden og udseende kan forlænges meget, under en mindre oppudsning.

Vi er blandt andet specialiseret i zink og kobber facader, der ud over at majestætisk look også har en holdbarhed på helt op til 50 år, hvilket betyder at det fuldstændigt vedligeholdelsesfrit for dig.

Vi har professionelle og specialiserede medarbejdere, som kan hjælpe dig med grundige undersøgelser, vurdering og rådgivning til netop dit næste tag- eller facadeprojekt. Vores erfaring og mange succesfulde opgave  gør også at vi meget gerne deler ud af vores brede viden og giver inspiration til dit projekt. Vi hjælper meget gerne med at sætte ord på dit næste projekt.

Kontakt os i dag og lad os i første omgang komme med et uforpligtende tilbud.