Varme

Skal I have installeret et varmeanlæg eller har i spørgsmål dertil? Så se mere her, vi kan tilbyde jer en professionel løsning. Kontakt os og vi finder en god løsning sammen.

Varmeinstallation

Går du rundt med overvejelserne om at få installeret gulvvarme, eller et effektivt varmeanlæg? Så er Det VVS’eren den helt rette til opgaven. Vi har mange års erfaring med varmeinstallation, så du kan være helt sikker på, at vi udfører et arbejde af høj kvalitet.

Ønsker de uforpligtende tilbud på en opgave, er de mere end velkommen til at udfylde vores kontakt formular og vi ringer dem op.

Skriv besked ↓

Hvilke varmeinstallationer udfører vi?

Vi arbejder med mange forskellige opgaver til daglig og nogle af de opgaver vi primært udfører er:

Reducer CO2 med fjernvarme

I gamle dage brugte man kul som energikilde. Når det gælder fjernvarme, benytter vi i dag en blanding af CO2 neutrale brændstoffer som halm, træpiller og husholdningsaffald.

De fleste steder bruger man også elektriciteten fra vindmøller eller solceller. Derfor er Fjernvarme en rigtig god løsning hvis du vil være med på bølgen af grøn energi, og spare en masse penge.

Fordele og ulemper ved en radiator:

En radiator mindsker trækgener under et vindue, fordi den kolde luft opvarmes og derfor stiger til vejrs.

En termostat, har den funktion at slukke for radiatoren når den kan mærke at rummet er varmt nok, ift. den temperatur den er sat til. Omvendt hvis der er koldt, vil den øge radiatorens temperatur for at opvarme den kolde luft.

Ulemperne kan være at radiatoren tager for meget plads og rengøringen bagved radiatoren kan være besværlig. Her har vi masser af gode ideer til at løse problemet.

Der findes nemlig mange typer radiatorer og hos Det VVS’eren, rådgiver vi altid til den bedste løsning som passer til både rum størrelsen og til varmebehovet.

Varmeinstallation af høj kvalitet

Vi forlader aldrig en opgave, før vi er helt færdige og før du er helt tilfreds med resultatet. Vores dygtige VVS’ere afsætter altid den nødvendige tid til at gennemarbejde dine ønsker, så vi sikrer, at du får det resultat, som du går og drømmer om.

Vi er kvalitetsbevidste, og vores mange års erfaring gør at vi kan arbejde hurtigt og effektivt. Vi overholder altid alle vores aftaler tiden, og derfor sørger vi for at vi aldrig lover mere end vi kan holde.

Kontakt os gerne i dag, hvis du gerne vil høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

Klima-bevis - VVS

Vi er klimabevidste

Efterhånden oplever vi flere og flere som gerne vil sikre sig et klimavenligt VVS firma, når de skal have udført opgaver i enten privaten eller virksomheden.

Det VVS’eren, har netop et klimabevis. Dels for at tage hensyn til klimaet, og for at imødekomme vores kunders ønsker om klimavenligheden, når der b.la skal udføres varmeinstallationer. Det betyder dog ikke at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.