VVS Klampenborg

Vi tilbyder professionel VVS i Klampenborg. Vi har mange års erfaring indenfor faget og nyder at yde den bedst mulige service. Vi holder til i Charlottenlund og kan derfor nemt og hurtigt være hos dig. Kontakt os via knapperne nedenunder.

Mangler du en yderst kompetent VVS´er i Klampenborg? Så er du landet det helt rigtige sted!

Vi har i mange år udført VVS opgaver i Klampenborg og omegn. Klampenborg er en af de byer vi allerhelst vil lave opgaver i, da det er en skøn by og nogle rare mennesker. Vi har gennem årene udført lidt af hvert, eksempelvis varme, sanitet, ejendomsvedligeholdelse, tag og facade, mm. 

Vi udfører alle VVS opgaver i Klampenborg, der er ikke en opgave der er for stor eller for lille, vi kan hjælpe dig uanset hvad.

Skriv besked ↓

Kompetent og nytænkende VVS´er

Vi bestræber os altid efter at yde den bedste service og kvalitet, samt at være så effektive som muligt, uden at gå på kompromis med vores arbejde. En del af vores service består i kommunikationen med dig som kunde. Det er vigtigt at vi er på samme side og er enige om det videre forløbe, så du bliver glad for vores udførte arbejde. 

Der er det godt vi er særdeles kendt i Klampenborg, da vi har udført en masse VVS opgaver der igennem årene. Vi sørger altid for at holde os opdateret på de nyeste teknikker og metoder, sådan at du får det mest holdbare og flotte resultat.

Moderne køkken

Hvorfor vælge Det VVS´eren?

Hvad end du skal bruge hjælp til, Sanitet, Tag & Facade, Ejendomsvedligeholdelse, Varme eller en Entreprise. Så er vi klar til at hjælpe dig med din VVS opgave. Også selvom det ikke skulle være i Charlottenlund.

Vi går meget op i at yde god service, vi rydder derfor også op efter os når vi er færdige med vores arbejde. Så du ikke står med nogle ulemper ved vores arbejde. Det mener vi bør være ren kutyme for vores branche, dog har vi hørt at det ikke er alle der gør det. Derfor vil vi gerne yde den ekstra service for vores kunder, så du forhåbentlig vil vælge os en anden gang.

Du kan stole på os!

Heldigvis sker det sjældent, men vi er også kun mennesker. Skulle der opstå fejl og mangler ved vores arbejde, så kommer vi selvfølgelig ud og retter op på det med det samme. Du skal ikke bøde for det, hvis vi mod alt forventning skulle lave en fejl.
favikon for Det VVSeren

Klimabevidst VVS´er

Vi har taget et kursurs i hvordan vi arbejder mest klimavenligt. Det betyder ikke at vi slækker på kvaliteten af materialer. Tværtimod, så vælger vi de mest holdbare og dem der ikke er sundhedsskadelige for dig og dine nærmeste. Det betyder også at vi ikke efterlader rod eller andet efter os, vi sørger for at der er helt ryddet op efter vores udførte arbejde.

Kontakt os allerede i dag

Vi hører meget gerne fra dig, du kan ringe til os på 31 53 26 85 eller skriv til os på mhe@detvvseren.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt, med et uforpligtende tilbud på din VVS opgave.